coasies, kaarsen, roomspray, geurstokjes, robust, candles, geurkaarsen, robust collectie

Ontdek Onze Nieuwe Coasies Collectie!


We zijn verheugd om jullie te laten weten dat onze nieuwste collectie nu online staat en we kunnen niet wachten om je alles te laten zien wat we voor je hebben klaarstaan. Na een maand van hard werken en spannende ontwikkelingen, zijn we trots om onze Coasies producten te introduceren, een perfecte aanvulling op onze Robust-collectie.

Wat kun je verwachten?

Geurstokjes voor een Sfeervol Huis:
We hebben onze geliefde Robust-collectie uitgebreid met prachtige geurstokjes. Deze brengen niet alleen een heerlijke geur in je huis, maar voegen ook een stijlvolle touch toe aan je interieur. Bekijk onze collectie geurstokjes op: Geurstokjes – Coasies.

Verfrissende Roomsprays:
Maak kennis met onze nieuwe roomspray's, waarmee je in een handomdraai elke kamer een verfrissende boost kunt geven. De geuren Red Teakwood, Champagne en Amber Allure zorgen voor een unieke beleving en laten je huis heerlijk ruiken. Ontdek de complete collectie roomspray's op: Roomsprays – Coasies

Speciale Aanbieding - 10% Korting!
Als blijk van waardering voor jullie voortdurende steun en om onze nieuwe collectie te vieren, hebben we een speciale aanbieding voor jullie klaarstaan. Ontvang 10% korting op je hele bestelling! Gebruik de code NewCustomer10% bij de checkout om de korting toe te passen.


Tot snel,
Coasies 🌟

PS: Vergeet niet om onze social media te volgen voor de laatste updates en inspirerende foto's van onze collectie! #Coasies ✨
Terug naar blog

Reactie plaatsen