Gezellige Pinksterdag op de Markt in Giesbeek

Gezellige Pinksterdag op de Markt in Giesbeek

Gisteren op Tweede Pinksterdag hadden we de gelegenheid om deel te nemen aan de markt in het pittoreske dorpje Giesbeek. Het weer was prachtig en de sfeer was levendig, wat bijdroeg aan een onvergetelijke dag.

Onze Geurige Collecties

Onze stand was gevuld met de nieuwste geurproducten van Coasies, waaronder onze populaire geurkaarsen, geurstokjes en roomsprays. Bezoekers konden genieten van het volledige assortiment en verschillende geuren uitproberen. We kregen veel positieve reacties, vooral op onze geuren zoals Canadian Cedar, White Bloom en Champagne.

Favorieten van de Dag

Sommige producten waren bijzonder populair onder de bezoekers. De favorieten van de dag waren de Amber Allure geurstokjes, de White Bloom kaars en de Black Crystal kaars. Deze producten vlogen als warme broodjes over de toonbank en zorgden voor veel enthousiaste reacties.

Een Dag om Te Onthouden

De markt in Giesbeek was een succes en we kijken met veel plezier terug op deze dag. Het was een fantastische gelegenheid om direct contact te hebben met onze klanten, hun feedback te horen en onze liefde voor geuren te delen. We zijn dankbaar voor de hartelijke ontvangst en de interesse in onze producten.

We willen iedereen bedanken die ons bezocht heeft op de markt en hopen jullie binnenkort weer te zien, of het nu op een andere markt is of online via onze webshop.

Blijf op de hoogte van onze volgende evenementen en speciale aanbiedingen door ons te volgen op onze sociale media kanalen. We kijken ernaar uit om jullie weer te ontmoeten en jullie te helpen om jullie huis nog gezelliger en geuriger te maken met Coasies!


Zurück zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar