Coasies verzendbeleid

Hoe werkt verzending bij Coasies

Iedereen kent het wel, online shoppen, winkelwagen vol gooien maar uiteindelijk toch niet afrekenen. Een belangrijke reden is dat veel Nederlanders afhaken is omdat het verzendbeleid van de webshop niet duidelijk staat vermeld.

Coasies wil graag alles zo duidelijk mogelijk op de site vermelden. Dit lukt natuurlijk niet altijd, daarvoor hebben we gelukkig wel een oplossing. Via onze chat kunt je 24/7 vragen stellen en krijgt je direct antwoord. Daarnaast staan de meest voorkomende vragen al op de site. Kom je er nog niet uit? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon.

Wij streven ernaar om producten binnen 2-3 werkdagen te verzenden. Echter komt het in de praktijk regelmatig voor dat het direct dezelfde dag al verzonden wordt, want waarom zouden we wachten als we jullie eerder blij kunnen maken met onze pakketjes?  

Onlangs zijn we met Coasies verhuist naar een nieuw magazijn. Leuk nieuws, want dat betekend dat jullie orders nog sneller en efficiënter verzonden kunnen worden. Ook betekend dit voor ons dat we meer ruimte hebben en kunnen groeien.

Bij Coasies kan je betalen met verschillende betaalmethodes namelijk met IDEAL, Visa, Mastercard en we streven ernaar binnenkort ook achteraf betalen aan te kunnen bieden.  

De verzendkosten van Coasies bedragen 4,95 euro. Bij een bestelling vanaf 35 euro betaal je geen verzending meer. Een goede reden om meer te shoppen dus!

Tot slot krijg je een track en trace toegestuurd wanneer de producten worden verzonden, zo kunt je het pakketje volgen tot aan huis. Wil je pakketje retourneren? Dat is geen probleem! Bekijk hier ons retourbeleid

Hopelijk wordt bestellen zo gemakkelijker, efficiënter en nog leuker!

Warme groetjes

Coasies

Zurück zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar